Campionatului Deschis la Muaythai

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă informează că în perioada 27-29 octombrie, în municipiul Chișinău sa desfășurat prima ediție a Campionatului Deschis la Muaythai, acest eveniment a fost un adevărat triumf al pasiunii, determinării și talentului sportivilor din Moldova.

Campionatul a reunit 100 de participanți din 14 cluburi și școli sportive din întreaga țară, iar atmosfera a fost electrică pe parcursul celor 61 de lupte incendiare. Sportivii și-au dat tot ce au avut mai bun în ei, oferind publicului momente de spectacol memorabile.

Cu mândrie, anunțăm câștigătorii principali ai acestui eveniment remarcabil:

  1. Bozari Arcadie a fost desemnat „Cel mai bun sportiv” al Campionatului. Performanța sa și dedicarea în ring au fost de neegalat, aducându-i acestui sportiv o recunoaștere binemeritată.
  2. Dinu Scurtulenco a primit premiul „Rising Star”. Acest tânăr talent promițător a demonstrat că are un viitor strălucit în lumea Muaythai și a impresionat cu determinarea sa.
  3. Bejenuța Maximus a fost distinsă cu titlul de „Cel mai Spectaculos sportiv”. Prezența sa în ring și tehnica sa remarcabilă au făcut deliciul publicului și au adus entuziasm la eveniment.
  4. Pintea Ciprian a fost recompensat cu premiul „Spirit de Campion”. Atitudinea sa exemplară și dorința sa neînfricată de a înfrunta provocările au demonstrat cu adevărat ceea ce înseamnă a fi un campion.

Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor pentru eforturile și realizările lor impresionante. Ați adus cu adevărat pasiunea și determinarea Muaythai la Chișinău, demonstrând că sportul este un motor puternic pentru dezvoltarea tinerilor și comunității noastre.

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și susținerea acestui eveniment, precum și publicului entuziast care a fost alături de noi.