O nouă medalie în palmaresul sportului municipal

ℹ️O nouă medalie în palmaresul sportului municipal. Medalie de bronz în cadrul Campionatului European de haltere (U15, U17) în palmaresul sportului municipal. Astfel elevul Școli sportive specializate de haltere și discipolul Liceului Internat municipal cu Profil Sportiv halterofilul Daniel-Călin Ciubotaru a urcat pe podium la Europene, clasându-se pe locul 2 la proba smuls și medaliat cu bronz la total în categoria de greutate 89 kg, care se desfășoară în orașul Raszyn, Polonia, în perioada 10-18 august 2022.

💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău își exprimă înalta apreciere a eforturilor depuse de sportivi, dar și de antrenori, grație cărora obținem rezultate performante în domeniul sportului, contribuind astfel la promovarea imaginii țării peste hotarele ei și fortificarea relațiilor de colaborare reciprocă între popoare.

Menționăm că Direcția Generală Educație, Tineret și Sport prin Programul de cofinanțare a proiectelor pentru sport cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău au contribuit la deplasarea lotului municipal cu suma în valoare de 78,900 lei