Ce trebuie să știi despre procesul de chestionare în cadrul Sondajului Municipal al Tinerilor?

ℹ️📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău dorește să aducă în atenția tuturor tinerilor din municipiul Chișinău informații importante despre procesul de chestionare în cadrul Sondajului Municipal al Tinerilor.
 
🔸 Ce trebuie să știi?
Prin intermediul unei imagini explicative, dorim să vă oferim informații esențiale despre modul în care se desfășoară procesul de chestionare în cadrul sondajului. Este important să fiți la curent cu acest proces pentru a putea participa activ și pentru a vă face auzite vocile.
 
🔸 Scopul sondajului:
Sondajul Municipal cu privire la identificarea necesităților tinerilor din municipiul Chișinău are ca obiectiv principal să ofere o platformă pentru ca tinerii să-și exprime opiniile, preocupările și sugestiile referitoare la diverse aspecte ale vieții lor în comunitate.
 
🔸 Importanța participării active:
Prin participarea activă la sondaj, tinerii din municipiul Chișinău au ocazia să-și facă auzite vocile și să contribuie la modelarea viitorului comunității lor. Este un mod eficient de a aduce la cunoștința autorităților locale nevoile și dorințele tinerilor și de a facilita implementarea unor politici și programe adaptate la aceste cerințe.
 
‼️Îndemnul nostru către toți tinerii din municipiul Chișinău este să fie receptivi în cazul în care se apropie de ei un operator municipal pentru a completa chestionarul.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau