Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților se bucură astăzi de 1 an de activitate

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări Centrului Municipal de Învățare și Educație a Adulților (CMIEA), care împlinește astăzi, 26 aprilie, un an de la lansare!

Impactul pozitiv pe care CMIEA l-a avut în comunitatea municipiului Chișinău este cu adevărat extraordinar. Cele peste 2500 de persoane beneficiare constituie o dovadă clară a valorii și a necesității acestei inițiative în educația adulților. CMIEA a reușit să răspundă la nevoile comunității și să ofere oportunități semnificative de învățare și dezvoltare personală pentru un număr impresionant de adulți.

Felicitări întregii echipe implicate în acest proiect inovator și tuturor partenerilor care au contribuit la realizarea acestui succes remarcabil! Efortul, dedicarea și colaborarea au fost esențiale în transformarea acestui vis în realitate și în oferirea unui cadru propice pentru învățare și dezvoltare personală în comunitate.

Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților are la bază realizarea celui de-al patrulea obiectiv al Agendei 2030 pentru Dezvoltarea Durabilă, și anume, promovarea valorii procesului de învățare și educație a adulților și a învățării pe tot parcursul vieții în municipiul Chișinău.

Vă îndemnăm cu drag să vă alăturați comunității CMIEA și să începeți drumul către învățare și dezvoltare personală, sprijiniți de o echipă dedicată și formatori profesioniști.

🌐Te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau