Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților

Direcția generală Educație Tineret și Sport dorește să aducă la cunoștință tuturor adulților din comunitatea noastră despre oportunitățile de învățare pe tot parcursul vieții oferite de Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților. Centrul nostru promovează și susține dorința adulților de a-și schimba viața prin educație permanentă și dezvoltare personală.

Indiferent de vârstă sau nivel de educație, Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților oferă cursuri adaptate nevoilor adulților dornici să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească cunoștințele în diverse domenii. Fie că doriți să vă perfecționați abilitățile profesionale, să învățați o limbă străină sau să explorați pasiuni noi, avem o gamă variată de cursuri care vă pot ajuta să atingeți aceste obiective.

Pentru a beneficia gratuit de cursurile preconizate pentru lunile iulie-august 2023, vă invităm să completați formularul disponibil la adresa https://tinyurl.com/3nr7jnxh. Acest formular simplu și rapid ne va permite să vă înregistrăm și să vă contactăm în legătură cu detaliile cursurilor disponibile și programul acestora.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați comunității noastre în creștere și să începeți călătoria voastră de învățare și dezvoltare personală!