Centrul Municipal de Tineret Chișinău se bucură astăzi de 4 ani de activitate

Stimați tineri și membri ai comunității municipiului Chișinău,

Cu bucurie și mândrie, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sărbătorește a patra aniversare a Centrului Municipal de Tineret. În această zi specială, dorim să aducem în prim-plan realizările noastre și să mulțumim tuturor celor implicați în dezvoltarea și promovarea activităților destinate tinerilor din orașul nostru.

De-a lungul celor patru ani de activitate, am deschis 5 Centre de Tineret în municipiul Chișinău care au devenit un loc de întâlnire și interacțiune pentru tinerii din Chișinău. Acesta a devenit un reper al comunității noastre, un spațiu dedicat dezvoltării personale și profesionale a tinerilor. În cadrul centrului, s-au desfășurat numeroase activități, evenimente și proiecte menite să încurajeze creativitatea, inovația și implicarea activă a tinerilor în viața comunității.

În calitate de Direcție Generală Educație, Tineret și Sport, suntem mândri să privim înapoi și să remarcăm reușitele noastre în promovarea educației, tineretului și sportului în cadrul Centrului municipal de Tineret. Unde pe parcursul a 4 ani am sprijinit și implementat proiecte inovatoare, am organizat competiții sportive, ateliere educaționale, evenimente culturale și de divertisment, toate având ca scop dezvoltarea abilităților și potențialului tinerilor.

Încheiem prin a adresa sincere mulțumiri tuturor partenerilor, voluntarilor și tinerilor implicați în activitățile noastre. Sunteți sursa noastră de inspirație și ne motivați să mergem mai departe, să creăm noi oportunități și să contribuim la construirea unei comunități mai puternice și mai unite.