Centrul Orășenesc al Tinerilor Naturaliști

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă informează despre posibilitatea înscrieri copiilor la Centrul Orășenesc al Tinerilor Naturaliști care este o instituție publică de învățământ extrașcolar, ce oferă servicii educaționale gratuite copiilor și tinerilor de la 5 ani – 21 ani.

Centrul Orășenesc al Tinerilor Naturaliști este o ușă mereu deschisă spre lumea științelor naturale. Toate conținuturile sunt propuse copiilor într-o formă captivantă, accesibilă, distractivă. Aici copiii devin virați în  horticultură și floricultură, apicultură și plante medicinale, floristică și lucru cu materiale naturale, design de landșafturi, zoologie și desigur ecologie. Ultima fiind prezentată într-o gamă largă de oportunități care  variază într-o eventuală cercetare științifică, eseuri jurnalistice, prezentări ale teatrului  ecologic, fotografii ale naturii și, în perspectivă, ecoturism.

Este o mare plăcere, simpla vizită în aceasta oază de natură, situată în sânul cartierelor urbane pentru a vizita o grădină frumoasă, cu o colecție impunătoare de  arbori, arbuști, ierburi, plante agricole și flori sau pentru a petrece clipe frumoase alături de păsări amuzante și animale drăguțe.

Acum, fiecare discipol al COTN obține la sfârșitul cursului un certificat de confirmare care permite, obținerea unui brevet profesional și demararea unei afaceri proprii.

Date de contact:

Tel.: 022562545

E-mail: cotnchisinau@gmail.com

WEB : cotn-md.simplesite.com/