Ceremonia de premiere a concursului „Pedagogul Anului 2023”

Cu mare entuziasm anunțăm apropierea unui eveniment cu adevărat deosebit în calendarul nostru educațional municipal. În data de 4 octombrie, în cadrul festivității dedicate „Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ” va avea loc ceremonia de premiere a concursului „Pedagogul Anului 2023”.

Acest concurs reprezintă o recunoaștere a excelenței în învățământul nostru municipal și aduce în prim-plan cadre didactice excepționale care și-au dedicat viața formării viitoarei generații. Această ceremonie nu numai că sărbătorește realizările individuale ale acestor profesioniști dedicați, dar și aduce în atenția publicului angajamentul nostru față de educație și învățare continuă.

În acest an, la decizia Primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, premiile acordate participanților la concursul „Pedagogul Anului” au fost mărite semnificativ. Astfel, la eveniment, vor fi acordate premii speciale de: 30000 mdl, 20000 mdl, 10000 mdl și 5000 mdl celor mai meritorii profesori, învățători și educatori recunoscându-le contribuția esențială la dezvoltarea comunității noastre educaționale.

Ceremonia va fi marcată de discursuri inspiraționale, momente artistice susținute de elevi talentați, cât și de un concert de excepție a Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii” și a altor invitați de valoare.