Ceremonia oficială de deschidere a Turneului de minifotbal al Presei Sportive intitulat „CHIȘINĂU MEDIA EUROPEAN CUP 2023″

Astăzi, 19 mai, în municipiul Chișinău, a avut loc o ceremonie oficială de deschidere plină de entuziasm și energie a Turneului de minifotbal al Presei Sportive intitulat „CHIȘINĂU MEDIA EUROPEAN CUP 2023″. Această competiție aduce împreună jurnaliști și reprezentanți ai mass-media din diverse instituții și redacții, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra abilitățile sportive pe terenul de fotbal.

Ceremonia de deschidere a fost onorată de prezența șefului adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău, care a adresat un cuvânt de salut tuturor participanților și a subliniat importanța acestui turneu în promovarea sportului și a valorilor sănătoase în rândul presei sportive. De asemenea, el a evidențiat rolul jurnaliștilor în transmiterea corectă și obiectivă a informațiilor despre evenimentele sportive și a exprimat încrederea în fair-play-ul și profesionalismul participanților.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău încurajează și susține astfel de inițiative care aduc oamenii împreună prin intermediul sportului. În acest sens, suntem mândri să fim parte a acestei competiții și să ne alăturăm tuturor celor care s-au implicat în organizarea și desfășurarea acestui turneu de minifotbal.