Chestionar COVID-19

In cadrul Țarilor Parteneriatului estic, la nivelul Uniunii Europene, se realizează un studiu de impact al COVID-19 asupra vieții profesorilor și elevilor din învățământul primar și secundar.

Chestionarul este bazat pe studiul Uniunii Europene și se adresează profesorilor și elevilor din învățământul general – despre cum arată viața în timpul pandemiei Covid-19, inclusiv predarea și învățarea, contactele sociale, precum și modul în care profesorii fac față situației din punct de vedere emoțional.

Vă rog să completați acest chestionar pentru a ne ajuta să înțelegem aspectele de mai sus din viața voastră. Participarea la acest studiu este complet voluntară și ne va ajuta, de asemenea, să realizăm recomandări pentru factorii de decizie și pentru instituțiile din învățământul general despre cum profesorii și elevii pot fi sprijiniți în astfel de situații de criză în diferite domenii precum cel economic, social, cultural, politic și instituțional.

Completarea chestionarului durează aproximativ 20 minute, acesta fiind împărțit în 8 secțiuni. Răspunsurile transmise vor fi anonime. Datele colectate vor fi folosite doar pentru scopurile studiului.

Chestionarul este disponibil in limba romana, limba rusa si limba engleza.

Perioada in care poate fi completat chestionarul: 18-28 mai 2021.

Chestionarul este accesibil la următorul link: https://cutt.ly/ZbMvhYF