Chestionar privind dezvoltarea Bibliotecii digitale „Educație online”.

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău invită toată comunitatea educațională care utilizează Biblioteca digitală „Educație online” să ne ofere idei și sugestii pentru îmbunătățirea continuă a sistemului educațional din capitală.
?În acest context #DGETS invită toți actanții educaționali să participe la un sondaj online, unde au posibilitate să scrie părerea despre – cum poate fi dezvoltată biblioteca digitală „educație online”, dat fiind faptul că acesta a fost „colacul de salvare” oferit instituțiilor preuniversitare în această perioadă grea pentru sistemul de învățământ.
?Menționăm că, analiza calitativă a chestionarelor are drept scop identificarea problemelor cu care se confruntă actorii educaționali, în vederea utilizări Bibliotecii digitale „Educație online”.
?Vă mulțumim pentru contribuție și ideile împărtășite cu echipa de implementare a proiectului! Suntem conștienți pentru profesionalismul şi dăruirea de care s-a dat dovadă pentru realizarea acestui proiect atât de complex și necesar în această perioadă deloc ușoară întru susținerea comunității educaționale.
?Menționăm faptul că, rezultatul acestui sondaj urmează a fi utilizat în elaborarea Strategiei privind dezvoltarea Bibliotecii digitale „Educație online”.
Sondajul  poate fi găsit la acest link: https://forms.gle/L69CYAVqG3e5kjv2A