Chișinăul luptă pentru titlu de Capitala Europeană a Tineretului 2024

De astăzi tinerii de la Centrul municipal de Tineret împreună cu reprezentanții Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vor merge în cele mai interesante locații din capitală pentru a impresiona juriul de la Bruxelles.

În acest sens tinerii au avut grijă să decoreze și un troleibuz cu logoul ,,Chișinău pentru Capitala Europeană a Tineretului 2024”. Scopul filmului este de a arăta implicarea tinerilor din municipiul Chișinău în procesul de elaborare a dosarului și de a prezenta cele mai frumoase locuri din capitală pentru tineri. Părerea tinerilor și implicarea acestora în viața socio-culturală, dar și economică a capitalei este foarte importantă.

Reamintim că în prezent, Primăria Chișinău elaborează Strategia de dezvoltare a sectorului de tineret, document important care va transpune viziunea orașului pentru dezvoltarea sectorului de tineret și punerea în aplicare a principiilor și direcțiilor prioritare, fiind elaborat în concordanță cu principalele priorități, strategii și programe în domeniu la nivel internațional, național și local.