Chișinăul Sportiv 2024: Inspiră-te de la campionii noștri!

🎉 Dragi iubitori ai sportului,
 
Sâmbătă, 8 iunie 2024, vă invităm cu mare entuziasm să luați parte la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, din Parcul „La Izvor”, unde veți avea ocazia să întâlniți și să vă inspirați de la campionii noștri care vor reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Acest eveniment este o oportunitate unică de a interacționa cu sportivi de elită și de a învăța de la cei mai buni! 🥇🇲🇩
 
🌟 Nichita Anastasia, Irina Rîngaci și Mariana Draguțan sunt cele mai remarcabile luptătoare din Moldova. Cu medalii internaționale și performanțe de top, ele sunt modele de urmat pentru toți tinerii sportivi care aspiră la excelență în lupte feminine.
🌟 Victor Ciobanu și Valentin Petic aduc tradiția și măiestria luptelor greco-romane. Acești sportivi de renume mondial au demonstrat că perseverența și determinarea sunt cheile succesului în acest sport solicitant.
🌟 Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu, și Maria Olărașu sunt stelele Moldovei în caiac-canoe. Performanțele lor impresionante pe apă le-au adus numeroase medalii și recunoaștere internațională.
🌟 Dan Olaru, specialist în tir cu arcul, reprezintă eleganța și precizia acestui sport. Experiența sa vastă și succesele la competițiile internaționale fac din el un mentor ideal pentru toți cei interesați de tir.
🌟 Marin Robu, un talent remarcabil în haltere, continuă să ridice standardele în acest sport prin forța și tehnica sa excepțională.
🌟 Alisa Glinka, în echitație, aduce pasiunea și disciplina necesare pentru a excela în acest sport nobil. Este un exemplu de eleganță și performanță pentru toți tinerii călăreți.
🌟 Vladislav Ursu, a făcut istorie, devenind primul jucător moldovean de tenis de masă calificat la Jocurile Olimpice!
🌟 Anna Dulce, expertă în tir, demonstrează că concentrarea și calmul sunt esențiale pentru succes în acest sport de mare precizie.
🌟 Zalina Marghieva, în aruncarea ciocanului, combină forța și tehnica pentru a atinge performanțe impresionante. Ea este o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să își dezvolte abilitățile în atletism.
 
🏅 Totodată, la festival vor participa elevii școlilor sportive din Chișinău, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turnee naționale și internaționale, antrenori, și reprezentanți ai federațiilor sportive.
 
🎊 Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Chișinău în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport.
 
Nu ratați ocazia de a vă întâlni cu cei mai buni sportivi și de a vă lăsa inspirați de dedicarea și succesul lor! 🌟🤩
 
Vă așteptăm cu drag! 🏆🥳