Cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz la Turneul Internațional de Înot  „BRIZ – IVAN THE ROSHAV STOYCHEV”

Cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz este bilanțul participării echipei Școlii sportive nr. 8 din municipiul Chișinău la Turneul Internațional de Înot  „BRIZ – IVAN THE ROSHAV STOYCHEV”

O echipă de 7 elevi sportivi au participat recent la al VII-lea Turneu Internațional de înot.  Activitatea s-a desfășurat în perioada 8-10 octombrie 2021 în orașul Burgas, Bulgaria și a întrunit peste 500 de sportivi. Astfel, Berku Andrian, Ablovatskii Andrei, Chebotar Elisei, Olaresku Luka  au fost la doar un pas de succes!

Totodată:

  • Cojocar Ecaterina, MS – 50 m bras, 20 m mixt, 100 m bras și 200 m bras – toate distanțele au fost premiate cu Medalia de Aur.
  • Vartic Tudor, MS a fost premiat cu Medalie de Argint la distanța de 400 m stil liber și Medalie de Aur în componența echipei la distanța 4×50 m mixt combinat.
  • Ablovatskaia Alexandra –a obținut atât Medalie de Argint la distanța de 100 m stil liber cât și Medalie de Bronz la 100 m mixt.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, adresează sincere felicitări sportivilor și antrenorilor noștri pentru rezultatele marcante obținute și reprezentarea la nivelul cel mai înalt atât a municipiului Chișinău cât și a Republicii Moldova.