Clubul de Dezvoltare Personală și Leadership pentru adulți

📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă invită să vă alăturați Clubului de Dezvoltare Personală și Leadership pentru adulți, coordonat de către formatorea Tatiana Bujniță-Tricolici. Clubul se desfășoară în fiecare joi la Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților și oferă participanților o experiență captivantă de învățare și creștere personală.
 
ℹ️Sesiunile clubului sunt concepute pentru a dezvolta abilități de leadership, comunicare eficientă și gestionare a stresului. Prin intermediul prezentărilor, workshop-urilor și exercițiilor practice, membrii clubului își pot îmbunătăți atât competențele personale, cât și profesionale, construind în același timp relații solide cu ceilalți membri ai comunității.
 
🗓️ Programul sesiunilor:
Fiecare joi, de la ora 18:00.
 
❗️ Pentru a vă înregistra, vă rugăm să accesați link-ul de înregistrare: https://forms.gle/UfsFxNxpxqi999nE8 sau să sunați la numărul de telefon de la recepție: 061121865.
 
🤗 Vă așteptăm cu drag! Participarea este gratuită, iar timpul petrecut în cadrul clubului vă va aduce nu doar cunoștințe noi, ci și o experiență valoroasă de dezvoltare personală și profesională.