Clubul de Gătit: O experiență culinară educativă pentru tineri

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă invită să participați la Clubul de Gătit desfășurat la Centrul Municipal de Tineret Chișinău.
📆 Următoarea Sesiune: 29 noiembrie, ora 17:00
Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți pentru următoarea sesiune a Clubului de Gătit. Te poți înregistra completând formularul de participare disponibil aici: https://forms.gle/VbFLcpRkPywBboPt6
 
La ultima sesiune, tinerii au avut ocazia să gătească salata mediteraneeană ca fel principal și popcakes la desert, sub îndrumarea formatorului național și internațional în arta culinară, Coralia Babcenco, specialist principal, Direcția management instituțional.
 
🍽 Meniu Sănătos și Educativ:
Participanții au descoperit secretele culinăriei, au învățat tehnici de preparare și au aflat informații utile despre valoarea nutritivă a alimentelor, descoperind că fasolea roșie este una dintre cele mai valoroase surse de nutrienți.
 
 
🎁 Participarea Gratuită pentru Tineri:
Evenimentul este adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, iar participarea este absolut gratuită.
 
📋 Afișare de Recunoștință:
Participând la această activitate, tinerii pot obține un sticker în cadrul Voucherului Anul Tineretului.
 
📲 Află Primul Despre Oportunități pentru Tineri:
Pentru a fi la curent cu toate noutățile și oportunitățile destinate tinerilor, vă invităm să urmăriți canalul de Telegram: https://t.me/centrultineretchisinau . De asemenea, puteți descărca aplicația mobilă «e-tineret» disponibilă pe AppStore https://apple.co/3YT7iZs și Google Play https://bit.ly/45tl2g2 .
 
🍽 Vă așteptăm cu poftă și curiozitate la Clubul de Gătit pentru a descoperi împreună lumea fascinantă a bucătăriei și a nutriției sănătoase!