Competiția de aeromodelism indoor: Inovație și pasiune la Centrul Orășenesc de Creație Tehnică a Elevilor

În data de 28 ianuarie 2024, Centrul Orășenesc de Creație Tehnică a Elevilor a fost gazda unor competiții remarcabile la aeromodelism INDOOR. Această competiție a adunat elevi talentați și pasionați de modelism din Centrele de Creație Tehnică din municipiul Chișinău, oferindu-le o oportunitate unică de a-și demonstra abilitățile în cadrul acestui eveniment.
 
Aeromodelele au fost special concepute pentru zboruri în spații închise, aducând un element de dificultate și inovație în competiție. Elevii au avut ocazia să își prezinte creațiile tehnice și să concureze într-un mediu propice pentru aceștia.
 
Evenimentul a contribuit la promovarea pasiunii pentru modelism și tehnologie în rândul elevilor, oferindu-le o platformă unde să-și pună în valoare talentele și să interacționeze cu alți entuziaști. Prin astfel de inițiative, Centrul Orășenesc de Creație Tehnică a Elevilor din subordinea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău a consolidat comunitatea pasionaților de tehnologie, încurajând inovația și excelența în rândul tinerilor din Chișinău.