Competiția „Întâietatea de înot a școlii Cupa Moș Crăciun 2022”

ℹ️La data de 27 decembrie 2022, Școala sportivă pentru copii și juniori a rezervelor olimpice de natație și fotbal nr. 11 din municipiul Chișinău a reunit echipa micilor campioni pentru a sărbători încheierea unui an de antrenamente intense.
🆙️Astfel prin setarea obiectivelor sportivilor începători, pentru a-și dori să crească cât mai mult în spiritul sportului și a activităților sportive de grup, cu prietenii, sub atenta îndrumare a profesioniștilor antrenori ai instituției și cu scopul de a promova sportul, sănătatea, educația sportivă și un stil de viață armonios a fost organizată competiția „Întâietatea de înot a școlii Cupa Moș Crăciun 2022”.
🏆La concurs au participat circa 100 de copii din grupele sportive de începători, la categoriile de vârstă anii 2013, 2014 și 2015. Toți copiii au fost premiați cu medalii și diplome.
📌Competiția a fost organizată de către colectivul instituției la propunerea Dlui director, Postica Sergiu: „Este un moment prielnic să-i vedem în acțiune, în cadrul unor activități speciale, să le vedem evoluția și să-i încurajăm să meargă mai departe spre a-și atinge visurile. Ne dorim ca elevii începători să vadă și să simtă susținerea și aprecierea noastră, a instructorilor și a instituției sportive”.
‼️Menționăm că, în 27 grupe de instruire a Școlii sportive pentru copii și juniori a rezervelor olimpice de natație și fotbal nr. 11 din subordinea DGETS se practică probele de înot și fotbal, întrunind un număr de 440 elevi.
▶️Lecțiile de antrenament se desfășoară conform orarului stabilit în bazinul instituției și pe terenul de fotbal al instituției.