Concertul festiv al proiectului socio-educațional „Treptele devenirii”, ediția a V-a

Sute de elevi remarcabili au fost răsplătiți și premiați într-un mod special la concertul festiv al proiectului socio-educațional „Treptele devenirii”, ediția a V-a. Evenimentul a avut loc pe data de 20 mai, în parcul „Alunelul”, unde elevii talentați au avut oportunitatea de a urca pe scena mare și de a-și demonstra abilitățile și pasiunea pentru artă.

În cadrul acestui concert festiv, au fost prezenți cei mai buni dintre cei mai buni elevi ai IPLT „Principesa Natalia Dadiani”, care au impresionat publicul cu talentul lor extraordinar. Fiecare prestație a fost aplaudată și admirată, demonstrând încă o dată că tinerii noștri au un potențial imens în domeniul artistic și că merită să fie recunoscuți și încurajați.

Prezenți la eveniment Doamna Angela Cutasevici, viceprimar al municipiului Chișinău, și Andrei Pavaloi, Șef adjunct al Direcției Generale Educație Tineret și Sport au transmis un cuvânt de salut către toți participanții și au felicitat elevii pentru efortul și devotamentul lor în atingerea performanțelor remarcabile.

Proiectul „Treptele devenirii” este un exemplu elocvent al importanței promovării și susținerii educației socio-artistice în rândul tinerilor. Acest proiect nu doar încurajează talentul și creativitatea elevilor, dar și dezvoltă abilitățile lor sociale și emoționale, oferindu-le oportunitatea de a se exprima și de a se dezvolta într-un mediu inspirator și prietenos.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău aduce sincere felicitări elevilor care au participat la concertul festiv al proiectului „Treptele devenirii”, ne bucurăm să vedem cum talentul lor strălucește și își găsește aprecierea în fața unui public entuziast. Le dorim tuturor să continue să-și urmeze visele și să-și dezvolte pasiunea pentru artă, știind că au sprijinul și admirația noastră.