Concursul „Constelația dansului – 2023”

În data de 18 mai 2023, în incinta Liceului Teoretic cu Profil Sportiv „Gloria” a avut loc un eveniment plin de grație și talent, concursul municipal al formațiilor de dans clasic, sportiv și modern, intitulat „Constelația dansului – 2023”. La această competiție remarcabilă au participat nu mai puțin de 46 de formații de dans din diverse instituții de învățământ secundar și extrașcolar.

Concursul „Constelația dansului – 2023” a reprezentat o platformă unică în care tinerii dansatori și dansatoare și-au putut demonstra abilitățile, creativitatea și pasiunea pentru dans. Într-o atmosferă plină de energie și emoție, participanții au prezentat coregrafii impresionante, în stiluri variate, cum ar fi dansul clasic, sportiv și modern.

Juriul, format din experți și profesioniști în domeniul dansului, a avut o sarcină dificilă, având în vedere calitatea și originalitatea prestațiilor prezentate de fiecare formație. Fiecare moment artistic a fost apreciat cu atenție, iar juriul a avut misiunea de a evalua tehnicitatea, expresivitatea și armonia dansului, dar și de a recunoaște talentul și eforturile depuse de fiecare participant.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău adresează sincere felicitări tuturor participanților și premianților acestui concurs memorabil. Performanțele voastre remarcabile și pasiunea pentru dans au impresionat și inspirat publicul prezent. Suntem mândri de talentul vostru și vă încurajăm să vă continuați călătoria în lumea dansului.

Rezultatele concursului municipal al formațiilor de dans clasic, sportiv și modern „Constelația dansului – 2023” le găsiți în Fișierul Atașat.