Concursul „Copilăria în culorile primăverii”

Concursul „Copilăria în culorile primăverii”, inițiat de DETS Centru – în colaborare cu Direcția Generala Educație Tineret și Sport, Primăria mun. Chișinău și Pretura de sector – a luat sfârșit.

Pe lângă crearea unui aspect estetic atractiv al teritoriului fiecărei grădinițe, obiectivul competiției a vizat prioritar educarea copiilor în spiritul protecției mediului înconjurător și reamenajarea spațiilor pentru joc în aer liber. 

Membrii comisiei au analizat cu atenție orice detaliu și element decorativ, cu caracter inovativ, deosebit, unic și original prezent pe fiecare teren de joacă. În același timp, a fost remarcată creativitatea, dar mai ales gama de culori pentru care au optat participanții, astfel încât teritoriile lor să fie cele mai prietenoase copiilor.

Prin urmare, astăzi, 13 mai 2023, în Scuarul Preturii sectorului Centru are loc evenimentul de anunțare a învingătorilor, care au fost premiați cu Diplome (gradul 1, 2 și mențiune), însoțite și de cadouri, printre care se numără mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, imprimante, laptop, necesare instituțiilor de învățământ preșcolar.

Aducem mulțumiri tuturor părților implicate și exprimăm respect pentru atitudine și implicare!