Concursul cu premii „TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE LA UN CLICK DISTANȚĂ”

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău invită cei mai creativi profesori pasionați de utilizarea diverselor platforme interactive în procesul de predare să participe la Concursul cu premii „TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE LA UN CLICK DISTANȚĂ” (6 câștigători vor primi câte o tabletă din partea PNUD Moldova).
📌Participanții sunt invitați să elaboreze un proiect didactic trans-, pluri- sau interdisciplinar centrat pe elev, conform unei structuri la alegere, care să integreze cel puțin 3 activități interactive create cu extensia www.educatieinteractiva.md.
💻Pentru inspirație, vă propunem să consultați Ghidul de utilizare a Bibliotecii digitale „Educație online” http://www.educatieonline.md/Help
⏳ Pentru a depune proiectul, este necesar să completați formularul: https://forms.gle/AJzSoj2ufyHUZ8rQ8 până la 15 decembrie 2022.
🏆Concursul este organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău cu sprijinul financiar al PNUD Moldova.