Concursul cultural – sportiv „Starturi vesele”

ℹ️Multă energie, admirație, curaj, forță și veselie, acestea fiind doar câteva cuvinte care descriu evenimentul magic de astăzi, și anume Concursul cultural – sportiv „Starturi vesele”, competiție organizat de către, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău cu participarea echipelor învingătoare la etapa locală din taberele cu sejur de zi din cadrul instituțiilor de învățământ primar, secundar ciclul I și II.
🏆Competiția sportivă a întrunit 130 elevi însoțiți de 26 profesori, care au avut de trecut prin probe uluitoare, demonstrând că sunt sportivi buni, coechipieri uniți, oameni plini de energie, cu un spirit sănătos al umorului și de competiție. Acțiunea a fost pe cât de interesantă pe atât și de competitivă, unde copiii nu au stat mult pe gânduri și au pornit de la start la finiș cu toată puterea vârstei.
📢Concursul a inclus mai multe probe sportive, care au drept scop comunicarea eficientă între membrii echipei, luarea deciziilor corecte, lucrul în echipă, dezvoltarea atenției și capacităților intelectuale. Distracția și energia pozitivă a dominat pe tot parcursul evenimentului. Participanții au fost puși la diferite încercări: „Transmiterile Mingilor”, „Transportarea Mingilor”, „Tunelul”, Concursul Căpitanilor „Trei Mingi”, „Badminton”.
‼️La baza structurării acestui eveniment, stă faptul că, datorită bunei organizări şi participării active a elevilor şi profesorilor, s-a dezvoltat un real spirit competițional, un spirit sănătos şi de echipă.