Concursul de confecționare a mărțișoarelor ,,Mărțișor – dar al primăverii”

📣🗓La data de 28 februarie 2024, Centrul de creație a copiilor ,,Ghiocel” a desfășurat ediția a V-a a Concursului de confecționare a mărțișoarelor ,,Mărțișor – dar al primăverii”. Evenimentul a avut loc în incinta Bibliotecii municipale ,,B. P. Hașdeu”, filiala ,,Transilvania”.
 
🏫La crearea divinului simbol, au participat 98 elevi din instituțiile de învățământ din sectorul Ciocana, care au impresionat cu măiestrie, creativitate și talent remarcabil. Astfel, elevii au confecționat mărțișoare de diferite dimensiuni și forme, utilizând o gamă largă de tehnici și materiale.
 
‼️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce felicitări tuturor participanților pentru contribuția lor la promovarea frumuseții și originalității tradițiilor noastre.
 
💡Mărțișoarele realizate cu atâta iscusință și imaginație reflectă bogăția tradițiilor și valorilor culturale ale poporului nostru. Această manifestare a talentului și devotamentului elevilor este un exemplu strălucitor al potențialului educațional și artistic al tinerilor din comunitatea noastră.