Concursul de filme de scurt metraj „Democrația prin Teatru – Reflexia integrității în oglinda scenei”

Concursul de filme de scurt metraj din cadrul proiectului de prevenire a corupției „Democrația prin Teatru – Reflexia integrității în oglinda scenei” își propune să promoveze cultura integrității și intoleranței față de fenomenul corupției, cu prioritate, în rândul tinerilor, prin intermediul creării de produse video. Concursul de filme de scurt metraj „Democrația prin Teatru – Reflexia integrității în oglinda scenei” se adresează tuturor autorilor, debutanți sau consacrați, din Republica Moldova și România.

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău invită tineri din municipiul Chișinău  să realizeze filme de scurt metraj care să includă latura pozitivă a prevenirii corupției în Republica Moldova și prin intermediul cărora societatea să fie îndemnată la contribuirea creării unui climat de zero toleranță faţă de corupție.

Perioada de desfășurare a concursului: 23 iulie – 23 octombrie 30 octombrie – anunțarea rezultatelor octombrie – festivitatea de premiere.

Înscrierea materialelor: Concursul presupune realizarea unui film de scurt metraj cu orice tip de cameră, de la 2 până la 5 minute.

Înscrierea în concurs este gratuită și constă în transmiterea produsului video la adresa: concurs.ctm@gmail.com cu subiectul Concurs de filme de scurt metraj – Democrația prin Film. Mecanism, reguli și condiții de înscriere Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament – Regulament Concurs de Filme ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții.