Concursul de Interpretare Vocală „Curcubeul Vedetelor”

Elevii din instituțiile de învățământ general din sectorul Rîșcani au luat parte la Concursul de Interpretare Vocală „Curcubeul Vedetelor”, un eveniment ce a devenit o tradiție frumoasă pentru luna februarie. Acest concurs este organizat de Centrul de Activitate Extrașcolară „Curcubeul”, în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău și Pretura sectorului Rîșcani având ca scop promovarea și evidențierea talentelor tinere din domeniul muzical.
 
În cadrul concursului, elevii au avut oportunitatea de a-și demonstra abilitățile vocale, interpretând melodii la alegere, sub îndrumarea atentă a profesorilor de profil. Juriul, format din specialiști recunoscuți în domeniul culturii, a evaluat prestațiile concurenților conform regulamentului stabilit de către organizatori.
 
Evenimentul a reprezentat nu doar o competiție, ci și o platformă de dezvoltare a talentelor și de încurajare a pasiunii pentru muzică în rândul tinerilor. Prin intermediul acestui concurs, se încurajează implicarea activă în activități extracurriculare și se promovează valori precum perseverența, disciplina și cooperarea. De-a lungul anilor, „Curcubeul Vedetelor” a devenit un prilej de întâlnire și de schimb de bune practici între elevi, profesori și membrii juriului, contribuind la consolidarea comunității școlare și la crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea artistică și personală a tinerilor.