Concursul de spoturi video „DESCOPERĂ ACASĂ”, ediția a III-a

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce la cunoștință că în perioada 16 octombrie – 20 noiembrie 2023, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” organizează Concursul de spoturi video „DESCOPERĂ ACASĂ”, ediția a III-a. Scopul acestuia este de a promova locurile pitorești și locațiile turistice din Republica Moldova prin intermediul spoturilor video realizate de elevi.

În cadrul concursului pot participa elevi/grupuri de elevi a câte 5, cu vârstă cuprinsă între 12-16 ani, din instituțiile de învățământ general din Republica Moldova, îndrumați de cadrele didactice, participarea fiind absolut gratuită.

Acesta se desfășoară în format online, iar înscrierea se face prin intermediul platformei de înscriere https://forms.gle/Ynn1HUrAk9w91rvR6 până la data de 10 noiembrie 2023.

Concursul are drept obiective dezvoltarea competențelor digitale, sociale și civice, de conștientizare culturală și expresie artistică, de comunicare și de lucru în echipă, cât și motivarea implicării elevilor în activități extrașcolare. 

Aici puteți accesa: Regulamentul de participare la Concursul de spoturi video „DESCOPERĂ ACASĂ”, ediția a III-a.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău îndeamnă toți elevii talentați, creativi și iubitori de artă vizuală să se implice în acest concurs și să-și transforme ideile în spoturi video care să încânte, să emoționeze și să inspire.