Concursul „În căutarea talentelor”

La data de 2 mai 2024, în incinta IPLT „Academia Copiilor”, din municipiul Chișinău s-a desfășurat Concursul „În căutarea talentelor”.
 
În cadrul evenimentului participanții de toate vârstele au adus în fața juraților pasiunile pe care le au, din una din cele trei categorii: instrument, vocal, artă coreografică. A fost o ocazie minunată să fim martorii diversității și creativității acestor tineri talentați, și suntem încântați să vedem ce realizări vor urma în călătoria lor spre excelență.
 
Acest concurs a avut un scop caritabil, iar fondurile obținute din vânzarea biletelor au fost donate unui adăpost pentru animale. Astfel, fiecare participant și fiecare spectator a fost parte a unei inițiative ce aduce bucurie și ajutor celor aflați în nevoie.
 
Felicitările noastre sincere merg către toți participanții pentru curajul și talentul lor remarcabil. Le dorim tuturor succes în continuarea călătoriei lor artistice și îi încurajăm să își urmeze pasiunile cu încredere și determinare. De asemenea, mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment memorabil și tuturor celor care au contribuit la cauza nobilă.