Concursul Internațional „APA ESTE VIAȚĂ”

Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informează că AO Inovație în Educație de Performanță vă invită să participați la Concursul Internațional „APA ESTE VIAȚĂ” ce are ca scop conștientizarea și promovarea importanței apei în viața noastră de zi cu zi și încurajarea elevilor să protejeze resursele acvatice. Participanții vor avea oportunitatea de a-și exprima creativitatea și cunoștințele legate de conservarea și protejarea resurselor de apă.
 
Categorii de participare:
 
✏️Desen artistic
Elevii pot crea desene colorate sau alb-negru ilustrând moduri creative de a economisi apă, precum și impactul utilizării responsabile a acestei resurse.
 
📖Compoziție literară
Elevii sunt încurajați să scrie eseuri, poezii sau povești care să evidențieze importanța apei, provocările legate de accesul la apă curată și soluțiile inovatoare pentru conservarea resurselor de apă.
 
🎥Videoclip educațional
Echipa poate crea un videoclip educațional scurt pentru a transmite mesaje importante despre gestionarea și conservarea apei, folosind resurse multimedia și tehnologie.
 
🏆Se vor acorda premii pentru locurile I, II și III în fiecare categorie🎖️🏅🥇🥈🥉Premiile pot consta în medalii, certificate de excelență, cărți, echipamente artistice sau alte recompense relevante.
 
🗓️Data limită de înscriere este 15 martie 2024.
 
✔️Înscrierile se fac prin completarea formularului https://forms.gle/57FU9kS2b7YkpiPS9