Concursul municipal al colectivelor teatrale de copii „Trăiește-ți clipa”

ℹ️La data de 29 martie 2024, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău a organizat concurs municipal al colectivelor teatrale de copii „Trăiește-ți clipa”, desfășurat în incinta Liceului Teoretic cu Profil Sportiv „Gloria”.
 
🎭🎊Evenimentul a reunit cele 52 de colective teatrale de copii din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău, oferindu-le acestora o platformă pentru a promova arta teatrală și pentru a valorifica operele literare naționale și universale.
 
📝Membrii juriului au avut misiunea de a aprecia prestația celor 1060 de copii-actori la diverse aspecte ale fenomenului teatral, incluzând arta actorului, arta vorbirii scenice, mișcarea scenică și plastică, dansul, scenografia (decor, costum, recuzită), calitatea și integritatea coloanei sonore, precum și cooperarea și parteneriatul scenic.
 
🎭✨️Pe durata concursului, au fost descoperite noi talente în domeniul artei teatrale printre copii, care vor fi răsplătiți cu diplome și premii bănești oferite de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.
 
🎭🎉Această competiție a reprezentat nu doar o oportunitate de exprimare artistică pentru tinerii talentați din municipiul Chișinău, ci și un moment de celebrare și încurajare a pasiunii lor pentru teatru.
 
🎊🎉Felicitări tuturor participanților pentru efortul și dedicarea lor, iar pentru câștigători, aplauzele noastre sunt însoțite de sincerele noastre felicitări!
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau