Concursul Municipal „BĂTĂLIA RIMELOR”

🎉📚Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău vă informează că în perioada 15 martie – 20 aprilie s-a desfășurat Concursul Municipal (cu participare națională și internațională) la limba și literatura română, ediția „BĂTĂLIA RIMELOR”, organizat în colaborare cu IPÎ Liceul „Da Vinci”.

🌟Acțiunea, deja consacrată, se desfășoară al treilea an consecutiv și are ca obiectiv stabilirea punților de comunicare prin parteneriate durabile între instituțiile de învățământ, schimbul de bune practici și promovarea experienței avansate prin desfășurarea unor activități ce vizează educația literar-artistică.

🎓La etapa locală a concursului au participat 1759 de elevi din diverse instituții, inclusiv din raioanele republicii și chiar din România. Elevii au demonstrat un interes și o implicare remarcabilă, recitând peste 400 de poezii în cadrul probei a VI-a.

🏆DGETS aduce sincere mulțumiri partenerilor pentru susținere logistică și materială, profesorilor implicați și Președintelui de onoare al juriului, poetului Arcadie Suceveanu. Transmitem felicitări elevilor participanți și echipelor învingătoare:

🥇 Locul I – echipa IP Liceul „Da Vinci”

🥈 Locul II – echipa LT „Pro Succes”

🥉 Locul III – LTPR „M.Marinciuc”

🎖️ Mențiune – IPLT „N.Iorga”

👏Ne mândrim cu succesul concursului și ne bucurăm să contribuim la dezvoltarea abilităților literare și artistice ale elevilor noștri!

🌟 https://padlet.com/lgidavinci/b-t-lia-rimelor-edi-ia-arcadie-suceveanu-2024-5uy3ka7d9wk0e1h

🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau

#BătăliaRimelor #EducațieLiterară #SuccesEducațional 🌟📚