Concursul municipal pentru acordarea Premiului de merit pentru încurajarea elevilor, sportivilor și persoanelor în etate

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău: a fost anunțată lansarea Concursului municipal pentru acordarea Premiului de merit pentru încurajarea elevilor, sportivilor și persoanelor în etate, ediția 2023.

Scopul acestui concurs este unul nobil – să încurajeze și să susțină material elevii, sportivii și persoanele în etate care au făcut performanță în domeniul educației și al sportului. Fie că vorbim despre realizări academice excepționale, activități extracurriculare de excepție sau performanțe la competițiile municipale, naționale și internaționale, acest concurs recunoaște și premiază excelența în diverse discipline școlare, precum și în domeniul sportului.

Prin urmare, este de o importanță crucială să susținem participarea activă a elevilor și tinerilor la acest concurs, în scopul recunoașterii eforturilor lor deosebite.

Detalii cu privire la regulamentul și condițiile de participare la acest concurs pot fi găsite în fișierul atașat – Regulamentul Concursului municipal pentru acordarea Premiului de merit pentru încurajarea elevilor, sportivilor și persoanelor în etate, ediția 2023. Vă încurajăm să vă familiarizați cu aceste informații și să vă pregătiți pentru a vă înscrie sau pentru a recomanda pe cineva care ar putea fi un potențial câștigător al Premiului de merit.

Încurajarea excelenței în educație și sport este esențială pentru dezvoltarea comunității noastre și pentru construirea unui viitor mai strălucit. Să ne unim eforturile în sprijinul tinerilor și a celor care au adus contribuții semnificative la promovarea valorilor educaționale în Chișinău!