Concursul Național „Excelența în educația și învățământul extrașcolar”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță lansarea Concursului Național „Excelența în educația și învățământul extrașcolar” ediția a IV-a, cu genericul „Excelența proiectelor extrașcolare 2024”, organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO”.

Scopul concursului este încurajarea și promovarea excelenței și inovației în învățământul extrașcolar.

La concurs pot participa cadrele didactice și instituțiile din învățământul extrașcolar.

Procedura de aplicare la concurs:

  • Candidatul/candidata se va înscrie la concurs, completând formularul electronic de aplicare până la data de 15 iunie 2024.
  • Candidatul/candidata va completa formularul electronic de aplicare, accesând link-ul: https://forms.gle/uhQXU5ZDEsu6cbEd7, la care va anexa actele de confirmare a conținutului formularului: imagini, PDF ale ordinelor/dispozițiilor cu privire la evenimente, certificate de participare, diplome, alte documente relevante sau link-uri de pe site/rețele de socializare etc.
  • Formularul de aplicare, în format electronic (Anexa 1), va fi expediat către organizator la adresa: metodica@artico.md cu subiectul „Excelența proiectelor extrașcolare 2024” până la data de15 iunie 2024.
  • Formularul de aplicare poate fi completat în limbile română și rusă.
  • Dosarele incomplete, cele prezentate mai târziu de termenul limită (15 iunie 2024), cât și cele care nu respectă cerințele prevăzute în Regulament, nu vor fi înaintate spre jurizare.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare, formularul de aplicare și premii, accesați  Regulamentul concursului