Concursul organizațiilor sindicale primare

Colectivul comitetului sindical al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău s-a clasat pe locul III în cadrul concursului organizațiilor sindicale primare, care s-a desfășurat în decursul ultimelor luni și a avut ca obiectiv evidențierea și diseminarea bunelor practici și evaluarea potențialului organizațiilor sindicale primare.
 
De asemenea, la categoria „Incluziune sindicală”, pe locul I s-a clasat Grădinița-Creșă nr. 225 din subordinea DGETS a municipiul Chișinău, evidențiind angajamentul față de valorile și principiile sindicale.
 
Desemnarea câștigătorilor a avut loc în cadrul Conferinței Naționale a Sindicatelor din Moldova care a găzduit Gala Organizațiilor Sindicale Primare, eveniment ce a adunat reprezentanți din diverse domenii. Prin participarea a 68 de organizații sindicale primare din întreaga țară, gala a fost un moment de sărbătoare și recunoaștere a angajamentului și contribuției acestor entități la mișcarea sindicală națională.
 
Alături de colectivele câștigătoare din Chișinău, s-a remarcat și prezența Margaretei Sârbu, Președintele Consiliului Municipal Chișinău al FSEȘ, care a adus un suflu de energie și inspirație.
Concursul a evidențiat diversitatea și solidaritatea din mișcarea sindicală din Moldova, subliniind importanța colaborării și schimbului de bune practici între organizații.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări celor implicați în cadrul concursului și le urează mult succes în demersurile viitoare!