Concursul Premiul municipal pentru tineret in domeniile literaturii, artei, științei, tehnicii și activism civic

Direcția Generală Educație, Tineret si Sport, Primăria municipiului Chișinău Vă comunică referitor la lansarea Concursului privind Premiul municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii, artelor si activism civic, ediția 2023. Acest concurs este o platformă unică dedicată recunoașterii și promovării excelenței tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani în domeniile literaturii, artelor, științei, tehnicii și activismului civic.

Istoria acestui concurs este una de invidiat, începând din 1996 și continuând să sprijine tinerii talentați timp de decenii. Este, fără îndoială, cea mai longevivă activitate pentru tineret organizată de către DGETS.

Scopul principal al acestui concurs este să identifice, să susțină și să promoveze tinerii cu abilități artistice remarcabile și performanțe deosebite într-o varietate de domenii. Astfel, se dorește evidențierea reușitelor acestor tineri excepționali și sprijinirea lor pe calea către succes.

Așadar, tinerii talentați, aveți oportunitatea de a vă face cunoscute realizările în domenii precum literatura, artele, știința, tehnologia și activismul civic. Iată câteva informații importante despre acest concurs:

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, vă încurajează cu căldură să vă implicați și să participați la acest concurs. Dacă sunteți tineri cu aptitudini și pasiuni în oricare dintre domeniile menționate, acesta este momentul să vă faceți cunoscuți și să vă bucurați de recunoașterea pe care o meritați.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce realizări remarcabile vor fi aduse în atenție în cadrul Concursului pentru Premiul Municipal pentru Tineret, ediția 2023. Spor la crearea și prezentarea dosarelor voastre!