Concursul Republican „A Chance, Une Chance, Eine Chance”

ℹ️Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță lansarea concursului organizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova, în colaborare cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO în perioada noiembrie – decembrie 2022, ediția a II-a a Concursului Republican „A Chance, Une Chance, Eine Chance”.
🆙️Concursul are drept scop sensibilizarea tinerei generații în vederea promovării păcii și dialogului intercultural, ca elemente esențiale ale educației inter/pluriculturale.
🏆La Concurs pot participa elevii claselor a I-XII-a de toate instituțiile de învățământ primar și secundar (ciclul I și ciclul II) și cele de învățământ profesional tehnic din Republica Moldova.
CATEGORII DE PARTICIPANȚI:
✅️Ciclul I – Clase Primare
✅️Ciclul II – Gimnaziu
✅️Ciclul III – Liceu
▶️Produsele selectate la etapa raională/municipală vor fi expediate, pentru evaluare, la etapa republicană, către Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, la adresa
📧 natalia.blindu@artico.md
⚠️ Câștigătorii Concursului vor obține diplome de participare și premii bănești
Informații de contact :
☎️ 022 85 62 23, Natalia Blîndu.
⚠️ Mai multe detalii despre condiții de participare, etape, premierea participanților puteți găsi în Regulament: https://bit.ly/3NApIIN