Conferința Națională ,,VIITORUL ÎNCEPE ACUM”

Administrația Instituției Publice Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău anunță desfășurarea Conferinței Naționale ,,VIITORUL ÎNCEPE ACUM”, destinat elevilor claselor a IX-a și a XII-a.  

Conferința este la etapa finală de prezentarea a proiectelor STEM/STEAM elaborate în cadrul instituțiilor partenere ale Proiectului Național „VIITORUL ÎNCEPE ACUM”.

Proiectul Național „VIITORUL ÎNCEPE ACUM” are ca parteneri: Universitatea de Stat din Tiraspol, DGETS municipiul Chișinău, Asociația Inovație în Educație de Performanță, Organizația Privată NeoEduct, IPLT „Gheorghe Asachi”, IPLT „Mihai Eminescu”, IPLT „Nicolae Iorga” , IPLT „ Petru Rareș”, IPLT „GAUDEAMUS”, IP „Da Vinci” , IP „Liceul Moldo-Finlandez”, municipiul Chișinău și IPLT „ Petre Ștefanuca” Ialoveni.

La prima etapă toate instituțiile partenere au fost implicate în activități cu tema: „BIOLOGIA ÎN CULORILE TOAMNEI”. Au fost realizate și  prezentate expoziții cu diverse machete confecționate de elevi. Sau realizat filme video de totalizare a activităților desfășurate în instituții.

La etapa a doua a Conferinței Naționale cu tema: ,,VIITORUL ÎNCEPE ACUM” se vor organiza activități ghidate de comitetul organizatoric.

Detalii….Regulament