Conferința Științifico-Practică a cadrelor didactice „SEMPER IN MOTU”, Ediția a VI-a

INVITAȚIE

************************************************

ℹDirecția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Consiliul Metodic al Instituției Publice Liceul Teoretic ,,Gheorghe Asachi” Vă invită să participați la Conferința Științifico-Practică a cadrelor didactice „SEMPER IN MOTU”, Ediția a VI-a, pe data de 11.05.2022. în regim online cu genericul: PRODUSUL/PROIECTUL DE SUCCES: PLANIFICARE, IMPLEMENTARE, EVALUARE”.

▶️Conferința are drept scop promovarea cadrelor didactice cu aptitudini intelectuale și interese sporite pentru un anumit domeniu de cercetare științifică și valorificarea cunoștințelor și aptitudinilor acumulate în realizarea proiectelor educaționale.

📌Obiectivul activității:

✅Promovarea cadrelor didactice cu aptitudini intelectuale și interese sporite pentru un anumit domeniu de cercetare științifică și valorificarea cunoștințelor și aptitudinilor acumulate în realizarea experimentelor științifice.

📌Unitățile de competențe:

✅Dezvoltarea parteneriatului intern și extern de colaborare între cadrele didactice municipale prin promovarea conceptelor constructive și interactive la realizarea intra-, inter- și transdisciplinarității în diverse contexte întru formarea eficientă a competențelor specifice;

✅Promovarea inovației, meritocrației și dezvoltarea competențelor de investigație științifică prin cercetare și diseminarea experienței acumulate;

✅Stimularea și motivarea aplicării politicilor educaționale în concordanță cu necesarul de noi competențe specifice, prin promovarea inovațiilor din domeniul educației.

👨‍🏫Sunt invitați să participe reprezentanți și instituții cu atribuții în domeniul educației, cadre didactice și de conducere din instituțiile de învățământ.

💬Suntem convinși că participarea Dumneavoastră va avea o contribuție importantă la identificarea noilor paradigme de soluționare a problemelor din domeniul educației.

🌐 Link-ul apelului video: https://meet.google.com/eum-sivq-nhc

▶️Mai multe detalii cu privire la Conferința Științifico-Practică a cadrelor didactice „SEMPER IN MOTU”, ediția a VI-a, le găsiți în Regulamentul atașat – https://cutt.ly/oGNz856

Cu profundă considerație,

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău

Consiliul Metodic al IPLT „Gheorghe Asachi”