Conferința științifico-practică: „Cercetători în devenire”

Dragi elevi și profesori,
 
Vă aducem la cunoștință că Instituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, sub coordonarea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău organizează cea de-a VII-a ediție a Conferinței Științifico-Practice ,,Cercetători în devenire’”. Această inițiativă remarcabilă are loc în cadrul aniversării a 160 de ani de la fondarea liceului.
 
Tema conferinței este: „Competențe inter/transdisciplinare prin prisma ariilor curriculare matematică, științe și tehnologii.”
 
Conferința Științifico-practică ,,Cercetători în devenire” este un proiect interdisciplinar, destinat elevilor din clasele gimnaziale și liceale, orientat spre un mod formativ de abordare a învățării prin valorificarea practică a teoriei asimilate la ore și argumentarea Științifică a unor elemente aplicative pornind de la universul apropiat elevului prin elaborarea de proiecte tematice.
 
Evenimentul se va desfășura în format offline și online, pe data de 13 martie, în Sala Mare de Festivități „Doina și Ion Aldea-Teodorovici” a Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi”, din municipiul Chișinău, începând cu ora 13:00.
 
Invităm elevii claselor V-XII, împreună cu profesorii lor, pentru a împărtăși pasiunea pentru cercetare în domenii precum chimie, fizică, informatică, biologie, ecologie, geografie, matematică și științe.
 
Înscrierea elevilor la conferință se efectuează online de către profesorul coordonator, până la data de 7 martie 2024, prin completarea formularului disponibil la următorul link: https://forms.gle/9tiuQpjaWW1V77fb9.
 
Vă încurajăm să vă aventurați în lumea cercetării și să vă înscrieți cu încredere la această conferință. Pentru detalii suplimentare privind înscrierea elevilor și regulamentul de desfășurare, vă rugăm să consultați fișierul atașat – Regulamentul de organizare și desfășurare a conferinței,, Cercetători în devenire”