Conferința transfrontalieră „Educație online fără hotare – parteneriate pluridisciplinare”

Stimați directori și directori adjuncți din municipiul Chișinău.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău intervine cu rugămintea să desemnați câte 1 cadru didactic în calitate de formator local care va participa la Conferința transfrontalieră „Educație online fără hotare – parteneriate pluridisciplinare” la data de 17 decembrie, 2022 , în intervalul 10:00-15:00, în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Sala „Clasa Viitorului”, după care va desfășura un eveniment de diseminare în cascadă în instituția Dvs.

Scopul evenimentului este de a informa cadrele didactice cum pot desfășura proiecte educaționale pluri-, inter- și transdisciplinare pas cu pas, în baza unor studii de caz și exemple concrete din experiența colaborărilor transfrontaliere marca „Educație online fără hotare”, 2020-2022.
 
După desfășurarea sesiunilor de diseminare în cascadă, formatorii vor primi un certificat în valoare de 1 credit (30 de ore de instruire). DGETS va pune la dispoziția formatorilor locali toate materialele necesare.
 
Formular pentru delegare: https://forms.gle/CXnjVJM7K5WfjtDy6
 
Termen limită pentru desemnarea formatorilor locali: 16 decembrie 2022
 
Vă mulțumim pentru implicare!