Consolidarea drepturilor și condițiilor de muncă în educație

🤝🏫Colaborarea strânsă între instituțiile de învățământ și Consiliul municipal al Federației Sindicatului Educației și Științei reprezintă un parteneriat esențial. Acesta contribuie semnificativ la negocierea și soluționarea problemelor sociale și economice cu care se confruntă specialiștii din domeniul educației. Prin monitorizarea corectitudinii în stabilirea raporturilor de muncă, salariilor, normelor didactice, acordării indemnizațiilor unice și facilităților sociale, se asigură îmbunătățirea condițiilor de muncă și viață ale cadrelor didactice.
 
👨‍🏫📣În cadrul acestui demers, Președintele Consiliului municipal Chișinău al Federației Sindicatului Educației și Științei, Margareta Sârbu, însoțită de vicepreședintele Oleg Ivanov, s-a întâlnit cu angajații Instituției de Învățământ Preșcolar Creșa-grădiniță nr.185. În cadrul acestei întâlniri, au fost prezentate și explicate prevederile legale curente, modificările legislative și s-au oferit informații relevante privind progresele în negocierile cu autoritățile.
 
‼️📝Consiliul municipal Chișinău al Federației Sindicatului Educației și Științei reiterează angajamentul său pentru susținerea și apărarea drepturilor și intereselor membrilor săi, contribuind astfel la dezvoltarea continuă a sistemului educațional.