Cu prilejul începutului unui nou an școlar, DGETS, Vă adresează cele mai sincere felicitări

Dragi elevi, profesori și părinți!

Cu prilejul începutului unui nou an școlar, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Vă adresează cele mai sincere felicitări, urându-vă sănătate, bună dispoziție și revederi demult așteptate. Să vă mențineți optimismul, elanul tineresc și efervescența creatoare pe tot parcursul anului de învățământ, pe care vi-l dorim cât mai rodnic și cu cât mai multe împliniri.

 

Micuţilor, care trec pragul școlii pentru prima oară, să obţină succese în procesul de studiu, să-și facă prieteni adevărați și să profite din plin de perioada cea mai frumoasă a vieții – anii de școală.

Părinților, care la început de septembrie își însoţesc plini de emoție și speranță copiii la școală, citadela cunoștințelor, le dorim să-i vadă maturizându-se frumos, pregătindu-și aripile pentru zborul înalt al vieții, realizându-şi astfel atât propriile vise, cât și pe cele ale părinților lor, căci „Educația este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea.” (Nelson Mandela).

Cadrelor didactice le urăm multă inspirație în instruirea tinerii generații, vă dorim să nu vă pierdeți curajul, să rămâneți fideli profesiei, pentru a ghida viitorul țării noastre, dar și pentru a-i învăța pe alții arta de a fi oameni de omenie, receptivi la problemele celor de alături, săritori la nevoie, harnici și încrezători în ziua de mâine. Sunteți cei care modelați binele, frumosul și viitorul. Să aveţi parte de un an nou şcolar plin de noi performanţe.

1 septembrie coincide, în mod tradițional, cu momentul unui nou început, cu timpul regăsirilor și al revenirii la carte, la studiul aprofundat al diverselor materii și discipline.

Cu profund respect,

Andrei PAVALOI,

Șef adjunct al DGETS