CUM ALEGI ACTIVITATEA ONLINE POTRIVITĂ PENTRU COPILUL TĂU?

Cursuri și ateliere de gătit, perfecte pe perioada carantinei

Traversăm o perioadă în care alimentația reprezintă o preocupare principală, de la achiziționarea alimentelor necesare, până la gătitul acestora într-un mod cât mai sănătos, dar și delicios pentru familie. Este o ocazie excelentă de a găti împreună cu copilul tău și de a descoperi arta culinară mai mult ca niciodată.

Alimentația haotică pe care copiii o urmează încă de la vârste fragede este un motiv real de îngrijorare. În Republica Moldova fiecare al 4 elev e supraponderal, din cauza unei alimentații inadecvate și a lipsei de mișcare.

Însă lucrurile se pot schimba în mult mai bine. Ca exemple de activități extrașcolare pentru copilul tău care implică lecții de nutriție, există cursurile sau atelierele de gătit unde nu doar că va afla cum se pregătește mâncarea și de ce e sănătoasă, dar își va forma obiceiuri sănătoase de alimentație pentru tot parcursul vieții.

Prin gătit și lecții de nutriție, învață să aibă dexteritate și să se coordoneze mult mai bine, în timp ce experimentează cu ingredientele. O metodă bună de-a învăța să își pregătească singur mâncarea sănătoasă, dar și să devină un mic chef creativ care să te impresioneze și pe tine, nu?

Descoperă alături de copil lumea culinară prin tutoriale sau cursuri online pe care le puteți pune în practică în propria bucătărie!