Cum să obțineți bilete de odihnă pentru Taberele de Vară 2024

 
ℹ️📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Municipiului Chișinău informează părinții despre procedura de obținere a biletelor de odihnă pentru taberele de vară, în cadrul programului Odihna de Vară 2024.
 
📌Pentru a beneficia de bilete de odihnă, părinții sunt rugați să urmeze pașii următori:
 
✅️Depunerea cererii: Părinții trebuie să depună o cerere la instituția de învățământ unde copilul își desfășoară studiile, inclusiv la școala sportivă pentru biletul în tabăra sportivă.
 
✅️Procesarea cererii: Cererile sunt procesate de către administrația instituției de învățământ, care va informa părinții cu privire la:
▶️Disponibilitatea taberelor.
▶️Schimburile organizate.
▶️Numărul de bilete disponibile.
 
✅️Tabere sportive: Beneficiari ai biletelor în taberele sportive sunt doar elevii care frecventează o școală sportivă din municipiul Chișinău. În acest caz, părinții trebuie să se adreseze administrației școlii sportive frecventate de copil pentru informații suplimentare și înregistrare.
 
✅️Documente necesare: Pentru a beneficia de biletul de odihnă, sunt necesare următoarele documente:
▶️Cererea părintelui.
▶️Actul de identitate al copilului.
 
📌La sosirea în tabără, persoana care însoțește copilul, reprezentantul legal al acestuia, prezintă următoarele acte:
▶️Biletul de odihnă (original);
▶️Copia cu poză a certificatului de naștere al copilului autentificată de către administrația instituției de învățământ sau copia buletinului de identitate al minorului.
▶️Certificatul medical al elevului (forma 027), inclusiv informații despre imunizare (oferit de către medicul de familie).
 
‼️DGETS încurajează părinții să profite de această oportunitate pentru a asigura copiilor o vacanță activă și petrecută în siguranță.
📌Programul Odihna de Vară 2024 oferă copiilor o varietate de activități recreative și educative, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile, să socializeze și să se bucure de experiențe memorabile.
 
📌Oferta educațională pentru sezonul estival 2024:
✅️3 tabere cu sejur constant – https://cutt.ly/ketEgu1L
✅️15 tabere cu sejur de zi – https://cutt.ly/2etEgCAB
✅️14 tabere sportive – https://cutt.ly/retEhwzi
✅️13 centre extrașcolare – https://cutt.ly/ketEhz4U