Cupa deschisă a municipiului Chișinău la polo pe apă

În perioada 13-15 octombrie, municipiul Chișinău a fost martorul unui eveniment sportiv de excepție, cu ocazia sărbătoririi Hramului orașului nostru iubit. Cupa Deschisă a municipiului Chișinău la polo pe apă a adus laolaltă tinerele talente din categoria de vârstă U13 a.n. 2010 și mai mici, într-o competiție plină de pasiune și determinare.
 
Eforturile conjugate ale Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău și ale Școlii Sportive Specializate de polo pe apă nr.4 „Gheorghe Osipov” au fost răsplătite cu o serie de momente memorabile, iar învingătorii și premianții au fost recunoscuți și premiați pe măsura eforturilor depuse:
 
🥇 Locul I – Echipa Școlii Sportive Specializate de polo pe apă nr. 4 „Gh. Osipov”
🥈 Locul II – Echipa Școlii Specializate pentru Copii și Tineret a Rezervelor Olimpice „Delfin”
🥉 Locul III – Echipa selecționată din Lvov, Ucraina
🏅 Locul IV – Echipa Clubului Sportiv „VICTORIA”
🏅 Locul V – Echipa Clubului Sportiv „WP NAVIGATOR”
🏅 Locul VI – Echipa Clubului Sportiv „NEPTUN”
 
Aceste competiții au reprezentat o ocazie minunată pentru tinerii sportivi să-și demonstreze talentul și abilitățile, subliniind importanța dezvoltării sportului de nivel de bază în Chișinău. Eforturile susținute și dedicarea sportivilor și antrenorilor merită să fie recunoscute și să fie sărbătorite.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport felicită sincer toți participanții pentru rezultatele lor marcante. Ei sunt viitorul sportului moldovenesc, și această competiție a demonstrat că avem toate motivele să fim mândri de tinerii noștri și de comunitatea sportivă din Chișinău.