Cupa deschisă la înot „Vladimir Beleacov”

În data de 3 iunie 2023, în bazinul Școlii sportive pentru copii și juniori nr. 11 a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, s-a desfășurat cu succes Cupa deschisă la înot „Vladimir Beleacov”. Evenimentul a reunit 133 de înotători talentați din cinci instituții ale municipiului Chișinău, în special școlile sportive nr. 6, nr. 8, nr. 11, precum și cluburile Aguaterra și Niagara.

Cupa deschisă la înot „Vladimir Beleacov” a fost organizată în parteneriat cu Federația de înot a municipiului Chișinău, având drept scop promovarea înotului și a unui stil de viață sănătos în rândul elevilor. Competiția a fost un prilej deosebit pentru înotătorii talentați de a-și demonstra abilitățile și perseverența în fața unei audiențe entuziaste.

Competițiile s-au desfășurat în două categorii de vârstă, respectiv Grupa I: 2009-2011 (fete, băieți) și Grupa II: 2008 și mai mari (fete, băieți). Fiecare participant și-a dat totul pentru a obține cele mai bune rezultate și a impresiona juriul competiției.

După o serie de probe încinse și performanțe extraordinare în bazinul de înot, învingătorii au fost răsplătiți cu diplome și medalii corespunzătoare performanțelor lor remarcabile. De asemenea, în urma evaluării punctajului World Aquatics (2023), s-au determinat cei mai buni sportivi din fiecare grupă (feminin și masculin), care au fost onorați cu cupe speciale.

Iată câștigătorii la fiecare grupă:

Grupa I: 2009-2011 (fete, băieți)

Corlateanu Maria – 594 puncte (Școala Sportivă nr. 11, antrenori: S. Postica, T. Fedoseeva)

Șatcovschi Stanislav – 426 puncte (Școala Sportivă nr. 11, antrenor: L. Dîmova)

Grupa II: 2008 și mai mari (fete, băieți)

  1. Ablovatskaia Alexandra (Școala Sportivă nr. 8, antrenor: V. Semiruncic)

Savici Roman (Școala Sportivă nr. 11, antrenor: S. Postica)

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări tuturor participanților și în special câștigătorilor! Performanțele voastre excepționale reprezintă o inspirație pentru ceilalți înotători.