Cupa Mondială de scrimă — juniori la individual și pe echipe floreta feminin

ℹ️În perioada 01 — 05 decembrie 2022 în orașul Tashkent (Uzbekistan), discipolii Școlii Sportive Specializate în Scrimă a Rezervelor Olimpice pentru Copii și Juniori a DGETS municipiului Chișinău au participat la Cupa Mondială de scrimă — juniori la individual și pe echipe floreta feminin.
 
🏫Echipa Școlii Sportive Specializată în Scrimă a fost prezentată de 4 sportivi la individual și 1 echipă la categoria floreta feminin.
 
🥉În cadrul concursului s-a remarcat sportiva Maria Cojocari, care s-a clasat pe locul 3 la individual astfel adjudecându-și medalia de bronz.
 
🏆Iar echipa în componența: Cojocari Maria, Josan Uliana-Dumitriţa, Dobrînina Uliana şi Vovcenco Alexandra au fost la un pas de a cuceri medalia de bronz, clasându-se la final pe locul 4.
 
💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, a Primăriei municipiului Chișinău își exprimă înalta apreciere a eforturilor depuse de sportivii, dar și de antrenori, structurile sportului grație cărora obținem rezultate performante în domeniul sportului, contribuind astfel la promovarea imaginii țării peste hotarele ei și fortificarea relațiilor de colaborare reciprocă între popoare.