Cupa Open a municipiului Chișinău la Pentatlon Modern

🗓În zilele însorite de 02 – 03 iulie 2022 s-a desfășurat prima competiție de Pentatlon Modern din acest an — Cupa Open a municipiului Chișinău la Pentatlon Modern (biatle, triatle).
 
🚩Activitatea a fost organizată de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău în parteneriat cu Federația de Pentatlon Modern din Republica Moldova, și găzduită de Școală Sportivă specializată de taekwondo WTF nr. 6.
 
🎯🏊‍♂️🏃La eveniment au participat 120 sportivi din municipiul Chișinău, cu vârste cuprinse între 12 ani și mai mari. Aceștia au demonstrat cu măiestrie capacitățile de înot, tir și alergare. Învingătorii și premianții au fost menționați de către DGETS cu premii bănești și diplome de gradul respectiv.
 
💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău adresează sincere felicitări sportivilor și antrenorilor pentru prestație frumoasă și obținerea de rezultate remarcabile și mulțumește tuturor structurilor implicate în organizarea și desfășurarea acestui eveniment frumos.