Cupa Open a municipiului Chișinău „VETERAN CUP 2022 la KICKBOXING” consacrată Aniversării Retragerii Contingentului Militar din Afganistan

🗓În acest week-end, la sala de sport a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, s-a desfășurat Cupa Open a municipiului Chișinău „VETERAN CUP 2022 la KICKBOXING” consacrată Aniversării Retragerii Contingentului Militar din Afganistan.
📌Invitații de onoare:
Președinții Federației de Oriental kickboxing din Republica Moldova, Uniunii veteranilor Războiului din Afganistan a Republicii Moldova, Pretorul sectorului Centru din municipiul Chișinău, Șeful Batalionului cu destinație specială „Fulger”, reprezentanții ai Ministerului Educației și Cercetării, sponsori și alții.
ℹ️Concursul a fost organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău în colaborare cu Federația de Oriental kickboxing din Republica Moldova și Uniunea veteranilor Războiului din Afganistan din Republica Moldova.
🥋La competiții au participat sportivi din municipiul Chișinău și alte localități ale Republicii Moldova dar și sportivii refugiați din Ucraina întrunind în total un număr de peste 350 participanți.
📌Scopul competiției:
✅️Popularizarea și dezvoltarea probei de kickboxing în municipiul Chișinău;
✅️Remarcarea celor mai puternici sportivi pentru completarea selecționatei municipale.
🏆Învingătorii și premianții concursului au fost menționați cu diplome de gradul respectiv oferit de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, medalii și premii speciale oferite de către sponsori.