Cupa Primarului General a municipiului Chișinău

Asociația Obștească Clubul Sportiv Garuda, cu suportul financiar al Primăriei municipiului Chișinău, este mândră să anunțe organizarea Cupei Primarului General a municipiului Chișinău 2023. Activitatea va avea loc sâmbătă, 24 iunie 2023, la Manejul de atletică ușoară, situat pe strada Andrei Doga 26, începând cu orele 18:00.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este absolut gratuită.

Cupa Primarului General 2023 aduce împreună participanți pasionați de arte marțiale din diverse discipline. Probele de concurs vor include Low Kick, K1 ring, Muay-Thailanda ring, Kyokushin ring și box ring, oferind o varietate de stiluri și tehnică pentru a captiva publicul și a promova sporturile de luptă în comunitate.

Programul evenimentului:

16:00-23:00 — Desfășurarea turneului în Ring (toate meciurile, inclusiv finalele), K1 (ring), Muay-Thai (ring), Kyokushin (ring), Box (ring).

18:00-18:30 — Deschiderea oficiala a competiției.

18:45– Începutul meciurilor semi-profesioniste.

20:00– Deschiderea Galei Profesioniste.

21:30– Pauza muzicală.

22:00-23:00– Finala Galei și Luptele Titulare WAKO PRO și pentru Centura de Campion Mondial.

Menționăm că Cupa Primarului General a municipiului Chișinău face parte din Programul municipal de Co-finanțare a  proiectelor pentru sport şi altor activități sportive de nivel local și internațional care prevăd promovarea modului sănătos de viață.